PELIK LEBIH BAIK ;
Read Entry PortfolioFollow
Curse you Photoshop
Thursday, December 29, 2011 • 3:57 PM • 0 Surat Layang

Assalamualaikum, entry aku kali ini adalah berkenaan dengan kesialan photoshop aku~ -__- Dah nak tamat tempoh, puih.
 
Mentang-mentanglah trial. Tinggal lagi beberapa hari lagi -.-t


Siallah tuih, tinggal 7 hari je lagih. Penat aku godek google dengan yahoo, tapi tetap jugak aku tak jumpa code untuk photoshop tu~ Kalau aku download yang portable punye, tak boleh install dowh ~(-.-~) banyak kali dah aku try tak boleh jugak, Jadik dengan ini, aku nak mintak simpati visitors yang tak berapa nak wujud ni, untuk hulurkan bantuan, aku nak code photoshop tu. 
Sekian , Asslamualaikum.

OLD / NEW