PELIK LEBIH BAIK ;
Read Entry PortfolioFollow
Header Baru!!
Saturday, December 31, 2011 • 9:24 PM • 0 Surat Layang

Assalamualaikum, memandangkan tahun 2011 akan melabuhkan tirainya, jadik, aku pon, buat azam baru, jadik header pon kenelah baru :P Nampak tak header baru yang awesome yang ala-ala glowing tu? Awesome kan? Kalau tak awesome, sila beredar sekarang, aku paham kau jeles~ Sebenarnya sebelum aku buat header yang ni, aku ade buat satu lagi header yang lagih awesome, tapi disebabkan terlalu awesome selepas diletakkan, aku removelah~ Nak tengok header yang lagih awesome tu? Sila saksikan dan tepuklah tangan >.<
Ye, aku tau, buruk, sila gelak terbahak-bahak. Tapi lepas dah puas gelak, sila klik like, pada post ini. HAHAHA. Tu je aku nak story sekarang. Assalamualaikum~

OLD / NEW