PELIK LEBIH BAIK ;
Read Entry PortfolioFollow
Memes Face untuk Facebook
Thursday, December 29, 2011 • 11:22 AM • 3 Surat Layang

Assalamualaikum, korang tau tak amande to memes? Alah, bende alah macam, troll face, me guste, sume tu, dah paham tak? Dah, sekarang ni, facebook dah sediakan gambar2 camtu untuk digunakan dalam chatbox. Tak percaya? Kau boleh try sendiri~ Aku siap ade gambar sebagai bukti, ce tengok~ ce tengok~
tak tipu lah bhai, memang panjang gila dia punye code, jadik korang boleh copy dekat sini:
[[312160055482309]] <-----troll face
[[341895029170105]] <-----Me Gusta
[[340137432670240]] <-----Forever alone
[[310566675643052]] <-----Feel like a Sir
[[266286800092316]] <-----Cereal guy
[[343525312340227]] <-----Yao Ming
[[223006064442951]] <-----Derpina meme
[[287702611282560]] <-----Y U No
[[298072416902592]] <-----Lol guy
[[241831882553875]] <-----Not bad
[[265441533517095]] <-----No meme
Amacam, ade jadik tak? Kalau jadik, sila jangan malu-malu untuk promote blog aku yang awesome ini :)

OLD / NEW