PELIK LEBIH BAIK ;
Read Entry PortfolioFollow
Penangan Result Nak Kluar
Tuesday, December 20, 2011 • 9:09 PM • 0 Surat Layang

Secara rasminya, keputusan PMR akan keluar pada 22 Disember 2011 a.k.a Khamis ni -_- kenapa cepat sangat masa berlalu? rasa macam baru semalam habis PMR. Belum puas lagi nak celebrate, nak guling2 atas katil, nak main campak-campak buku , nak tidur lambat segala.
Aku belum readylah nak ambik result -_-
Dan bukan aku sorang je yang belum ready. Ade sorang lagi, memang terok bonalah penangan result nak kluar:

Tengok, dah tahap kronik dah penyakit dia -_- nasib baik aku tak terkena virus yang sama dengan dia. Tapi aku dah ready untuk terima apa sahaja result aku nanti, sebab 

OLD / NEW