PELIK LEBIH BAIK ;
Read Entry PortfolioFollow
Teknik kurus cepat Gila
Wednesday, December 21, 2011 • 1:42 PM • 0 Surat Layang

Assalamualaikum, peace, harini aku berbesar hati nak share teknik-teknik untuk kurus dengan kadar yang teramat pantas. Fulamaaakkk, korang tak yah exercise pon. Dalam sekelip mata korang dapat keyakinan yang korang dah kurus ;) Nak tau teknik dia? Ok, mula-mula korang kene klik sini dah siap klik? Ok, jom start cara-cara kurus cepat ;)

Ok, mula-mula korang pergi ambik mesin timbang berat korang. Tak kiralah macam mana pon rupe mesin timbang berat korang. Kalau aku punye rupe dia cenggini:
Ok, dah siap dengan mesin timbang berat korang, sekarang korang diri atas mesin tu dan timbang berat korang. Kalau aku berat aku baru 54, berat anak gajah. Korang dah dapat total berat korang? Jangan kecewa atau terkilan. Sekarang kite pergi langkah seterusnye. Korang pusingkan mesin timbang berat tu dan tengok scale dia, yang rupe dia camni:
Ok, pastu korang pusingkan mende alah tu ke kiri, sambil perhatikan no yang menyatakn jumlah berat anda. Kurangkan sebanyak mana yang anda mahu. Contohnya camni:
Inilah contoh untuk kurangkan 5 kg. Pastu korang dirilah atas mesin tu, gerenti dah kurus punye ;) awesome bukan ? Muehehehe. Entry kali ni bukan untuk jadikkkan anda benar-benar kurus, tetapi adalah untuk memberi keyakian kepada diri anda untuk terus berusaha :D Assalamualaikum.



OLD / NEW