PELIK LEBIH BAIK ;
Read Entry PortfolioFollow
Tutorial remove "Subscribe To Post"
Saturday, December 10, 2011 • 9:44 PM • 0 Surat Layang

Muehehehe, assalamualaikum, kali ni, aku nak share cara-cara untuk remove mende ni "Subscribe To post" , yang sibuk menyemak dekat bawah post aku, ala, rupa dia lebih kurang macam ni: 

Mengganggu je T.T , mungkin tak ramai yang menghadapi masalah ni, tapi takpe, aku nak kongsi jugak. Jom start:

1) Dashboard-->Design-->Edit Html-->Tick Expand Widget Templates
2)Gunakan fungsi (ctrl+f) dan carik code ini:

<b:include data='feedLinks' name='feedLinksBody'/>
Dah jumpe? pastu korang delete mende tu.
3)Klik save dan dah siap :D


OLD / NEW