PELIK LEBIH BAIK ;
Read Entry PortfolioFollow
Saya Dah Pulang *peluk tiang rumah*
Saturday, March 31, 2012 • 11:26 PM • 0 Surat Layang

Lagi ni sumpah best, malangnya mesej yang dibawa olehnya adalah sangat tak bagus, ish3 *geleng kepala*

   Assalamualaikum, aku dah balik, wuuuuu *golek-golek atas katil* dah lama aku dah tak balik rumahku syurgaku ni,  semalam iaitu hari Jumaat selepas memberikan duit Kopi kepada warden asrama , aku dibenarkan pulang, aku sorang je, harap maklum, k aku tipu, semua budak form4 aka junior boleh balik bertemu keluarga tersayang dan malangnya senior f5 dikurung dekat sana sebab diorang ade apakebende tah, aku sendiri tak paham, jadik diorang boleh balik hari Sabtu je.

   Hahaha, padan muke kau *rakyat bersorak gembira* Pastu budak-budak kawad pulak tak boleh balik memandangkan pertandingan dah dekat, patutnya aku pon masuk kawad k, tapi disebabkan aku tak cukup mantap, aku telah disingkarkan dengan cara yang sangat hina, sebab dari 30 lebih, 6 orang disingkirkan , dan antara orang yang malang itu, adalah aku sendiri TT^TT Sad story kan? Tapi takpe, sebab, aku boleh masuk kawad peringkat Balai, yang tak boleh jauh mana pon, tapi dengan masuk kawad ni, aku boleh mendapatkan badan yang SADO aka SASA.

   Muahaha, kk, besok dah balik asrama tu semula, WTH? aku baru sampai semalam kan? tapi apa boleh buat, kang tak pasal2 kene sound dengan warden yang baik-baik belaka tu =3= Homework masih tersusun kemas dalam beg tu, tak sentuh pon lagi. Yeyeje, aku bawak balik beg berat2 kononnya nak buat homework pastu nak belajar kat umah, kesudahannya, bende yang aku buat hanyalah on9 sahaja. Sekarang aku dah takde mood nak taip lagi, aku nak pergi melayan cerekarama yang sangat shweet2 tu, hahaha, bapak geli ayat aku bhai >.< Dahlah, tu je yang aku rasa aku nak tulis for the time being, Sekian, Assalamualikum.

OLD / NEW