PELIK LEBIH BAIK ;
Read Entry PortfolioFollow
We can't always get what we want
Tuesday, March 13, 2012 • 9:51 AM • 0 Surat Layang

Assalamualaikum, pada pagi yang masih dingin sampai takat beku ini, aku yang masih belum mandi bagaikan kambing ini, nak kongsi pasal satu kebenaran yang sering terjadi, memandangkan ianya berlaku dekat diri aku sendiri? Waaaa, apakah bende alah tu? Cube korang pikir balik, selalu ke korang dapat result exam seperti yang korang sangka? TAAAAAKKK!! I mean most of time, unless subject yang tak study langsung tu memang dah kompem2 lerh fail kan? Tapi kalau subjek yang dah struggle gila2, and suddenly kecewa, apa macam? -.-

E.X.P.E.C.T.A.T.I.O.N
R.E.A.L.I.T.Y
Betul kan? *sila angguk kepala* Macam aku lah haritu, sebab haritu kertas Add Math dengan Sejarah aku dah target betul2, tetibe dapat jauh dari yang disangkakan, mahunye tak frust menonggeng? Nasib baik tak nangis golek2 depan cikgu mintak tambah markah XD Tulaaaaah, padahnya belajar last minute, sekarang kan dah kecewa tahap gaban -..- Dah, malaihnye pon aku nak menaip panjang2, lagipun sekarang aku dah terbau sesuatu yang agak "wangi" yang aku rasa merupakan diri aku sendiri =.=' Sekian, Assalamualaikum.

OLD / NEW