PELIK LEBIH BAIK ;
Read Entry PortfolioFollow
Buang Timeline Facebook
Tuesday, June 5, 2012 • 1:43 PM • 0 Surat Layang



Assalamualaikum,

Baru-baru ni, facebook dah tukar semua profile facebook secara paksa kepada timeline kan?

Mesti ade yang rasa bende alah tu, macam shial, menganjing, menyusahkan, dan rasa nak lempang laju2 je muka Mark Zuckerberg?

Jadik, memandangkan aku baik, jadik harini, aku nak kasik cara-cara untuk tukar balik profile korang. Sebenarny aku, tak geti pon nak buat. Jadik, aku kasik link. Tempat korang boleh ikut tuto dia. k?

Link beliau, adalah seperti sedemikian:

AFIF HENSEM , AFIF HENSEM , AFIF HENSEM
Sudahkah klik? Komfem jadik punye. Dah sudah? Klik like, dekat post ni. Mekasih.

OLD / NEW