PELIK LEBIH BAIK ;
Read Entry PortfolioFollow
PARIS HILTON PELUK ISLAM
Thursday, September 13, 2012 • 8:14 PM •

Assalamualaikum, 

*tarik sarang labah2, gumpal, campak kat Nazmirul Iskandar* Dah lama aku tak update blog ni kaaaan? So harini, masa aku tengah sibuk godek2 internet, tetibe aku terbaca satu artikel yang aku tak begitu pasti kesahihannya tapi amat menggemparkan dan gempak. Paris Hilton! Sape tak kenal dia? Diva yang lawa lagi anggun lagi montok *sori terlebih* , dia dah peluk islam. Berikut adalah petikan dari artikel yang aku baru baca:


Paris Hilton wants to spread the word of Islam to the world
"She has been toying with the idea for quite a while now and when she was imprisoned at Century Regional Detention Facility in 2007,  she encountered a few people who had already converted," Mr Brinkham said.JEDDAH - Saudi Arabia - Former American socialite, Paris Hilton has converted to Islam, her spokesman, Ian Brinkham, has revealed to CBS news.By converting to the Muslim faith, Paris Hilton has decided to shun her old life as a celebrity skank.Speaking from an Islamic study retreat in Jeddah, she said: "I have now found total peace in my life. Before, I used to be known as an STD-ridden streetwalker , a 'hoe' and a person of loose morals, but now, things have changed. Allah be praised."Hollywood JihadMs Hilton plans to return to Los Angeles next week to start her own Islamic school in the middle of Beverly Hills."Forget Scientology or Kaballah. This is the religion to be in now. I'm not going to be wearing a piece of red string on my wrist or walk around like a robot talking to Xenu. Islam is the new must-have religion. and I'm going to spread the word of the Koran to everyone," an excited Paris Hilton said.Paris Hilton also plans to change her name to 'Tahirah' which means 'Pure, chaste' in Arabic. Her Islamic school will open in July and is set to become a popular Hollywood spiritual haunt for many celebrities.
Omaigoood, terkejut BOBOI. Tak sangka akhirnya artis yang sering dikaitkan dengan kontroversi ni akhirnya menemui jalan kebenaran. Uooollsss, *gedik mintak penyepak* sejak beberapa hari ni, makin ramai artis yang memeluk agama Allah ni. Dengar cer, orang muallaf ni kebanyakkan jauh lebih alim berbanding mereka yang dah sah2 islam , *terasa sial* Yelah, maybe diorang sedra jalan yang diorang pilih, dan percaya dengannya. Yang kita yang dah sah2 islam, rasa diri dah cukup bagus. Dah boleh tinggi hidung, jap, kesilapan tatabahasa disitu -_- Anyway, semoga berita yang aku baru share tadi benar2 sahih, tapi kalau tak sahih pon, maybe, *speaking bhai* ini, seolah2 soa agar dia benar2 memeluk agama ini. Sekian, akhir kata dari saya, Afif hensem nak sepak Nazmirul Iskandar *duckface* ;)

OLD / NEW