PELIK LEBIH BAIK ;
Read Entry PortfolioFollow
RUMAH KATA PERGI, ASRAMA KATA MARI
Monday, December 31, 2012 • 2:35 PM • 0 Surat Layang


Assalamualaikum,

Berita tergempar ! Saya, selaku kementerian pelajaran ajaran sesat, dengan ini mengisytiharkan bahawa semua sekolah2 di KL, ditutup buat semalanya. Anda dipersilakan untuk duduk di rumah serta meneruskan aktiviti membesarkan badan. Sekian, terima kasih. (tolong jangan percaya cerita auta terlebih botox ni).

Seperti yang kita tahu, harini dah 31 Disember yakni hari kkterakhir bagi tahun 2012, jangan masuk tandas pada jam 12.59 malam kerana anda akan keluar padan tahun hadapan. Hahaha, lawak tak? Lawak tak? (tampar diri sendiri). Sebenarnya, aku malas woo nak start skolah. Mana taknya, lepas 2 bulan melepak melaksanakan aktiviti menggoyang gagi dengan gaya boss besar, tuptup ke masuk skolah balik. kene start pikir pasal SPM pulah dah =,=

Kepada semua stalker aku yang disayangi (muntah pelangi), mulai besok aku , telah diarahkan untuk dihantar ke Penjara Pudu atas kesalahan tidak menyiapkan kerja rumah yang telah diberikan pada awal cuti, tetapi emamandangkan Penjara Pudu telah dirobohkan untuk dibuat funfair, aku telah dipindahkan ke Asrama TIKL yang jauh lebih menyeksakan.

Oleh itu, aku akan jarang update blog yang cool gila ni (muntah sepuluh baldi), jadi, pada tahun baru yang akan kunjung tiba ni, bersamalah kita menetapakn azam baru untuk dicapai. Tapi beragaklah azam tu, jangan pak buat azam yang merepek tak tentu pasal macam berazam taknak pergi sekolah. Lol. Anyway, tahun depan aku nak ambik SPM woo, jadik dengan itu aku nak minta maaf kalau aku pernah buat salah dekat sesape. Kepada yang lebih berusia, sori woo sebab guna AKU, dah terbiasa :P Bersamalah kita mendoakan kejayaan aku mendapat 10 A+ dalam SPM. Amin :3 


OLD / NEW